pattyvandijk.reismee.nl

Toch niet naar Ohio:(

Vorige week kreeg ik een mailtje van de familie. Vanwege persoonlijke omstandigheden hebben ze besloten uit het au pair programma te stappen. Dat betekent dat ik niet naar dat gezin ga!

Frown

Ik baal heel erg, want het zou nog maar 3 weken duren voordat ik ging! Maar ze hebben me alles uitgelegd en ik snap dat ik niet kan komen.

Nu is het bureau in New York druk bezig om een nieuw gezin voor me te zoeken. Als ik meer weet laat ik het weten!

Rosanne

Wat ontzettend jammer dat dit gezin niet doorgaat. Hopen dat ze snel een nieuw gezin voor je vinden! Geeft ons wel iets langer de tijd om af te spreken ;)

Eline

Heey pat,
Leuk om te kunnen zien hoe het er voor staat met de reis. jammer dat dit gezin toch niet door kan gaan en hopen dat ze snel een ander gezin voor je vinden. het wordt inderdaad wel een een keer hoog tijd om af te spreken, bij mij zou een donderdag of vrijdag avond wel goed uitkomen. ik hoor wel wanneer voor jullie de beste avond is.
groetjes Eline

niek en jeannette

hoi pat,
vervelend dat de reis niet doorgaat,hopen dat er snel een nieuw gezin komt.
groeten niek en jeannette

mick

Hey Patty,
Nou het is bijna zover he? vanavond een flinke borrel nemen op je verjaardag en op je nieuwe amerikaanse avontuur, want kan wel eens een jaar duren voordat we dat weer kunnen doen. tot straks