pattyvandijk.reismee.nl

Sneeuw en Halloween!

Hoi allemaal!

Vandaag zit ik hier precies 52 dagen! En ik moet zeggen: ze zijn omgevlogen.

Ik weet niet of jullie het gehoord hebben, maar we hebben een sneeuwstorm gehad hier. Er zitten sinds vorige week zaterdag een miljoen mensen zonder stroom! Dat komt door de bomen die op de elektriciteitskabels vallen! Gelukkig niet bij ons, omdat onze kabels ondergronds zijn! En aangezien dit niet echt voorspeld was, zaten mijn hostmoeder Farah, Sam en ik in de auto! Haha, wij waren aan het winkelen!

Wink

Toen we wegreden van huis was er nog niets aan de hand, maar toen we het winkelcentrum uitstapten lag er een berg sneeuw! We besloten om nog naar 1 winkel te gaan. En precies toen we bij de kassa kwamen viel de stroom uit! Dus moesten we al onze koopjes achterlaten! Ik winkel hier meer dan ik ooit in Nederland heb gedaan!

Laughing

Door de sneeuw is mijn eerste Halloween eigenlijk een beetje verpest! De politie had namelijk een avondklok ingesteld voor iedereen onder de 18 jaar. De politie heeft dit natuurlijk wel met een reden gedaan: er lagen elektriciteitskabels op de grond overal! Dus de jongens en ik konden ’s avond niet Trick or Treaten! Dus hebben we het ’s middags moeten doen in het daglicht. ’s Avonds ben ik met Adjani, mijn vriendin uit Zuid-Afrika, naar de kroeg geweest. Ja ik weet het: ik in de kroeg en dan ook nog verkleed als ketchup!

Cool
Maar het was wel gezellig!

Verder heb ik mijn eerste pompoen gemaakt! Haha, ik dacht dat die dingen helemaal vol met prut zaten, maar dat viel reuze mee. Kijk maar naar de foto’s. Ze zijn echt mooi geworden!

Ik ben nu ook met school begonnen, ik heb de eerste les gehad van de 3! Mijn school is in Harlem. Volgende week zondag heb ik mijn 2e dag. De eindopdracht is om je eigen monument te verzinnen en te bouwen. Het kan van alles zijn. De leraar gaf als voorbeeld dat iemand hier in New Jersey een eekhoorn had doodgereden en zij heeft dus een monument voor hem gemaakt! Haha, ze won er de eerste prijs mee! Dus als iemand nog ideeën heeft… Ik heb daar mijn eerste personen uit Denemarken en Paraquay ontmoet. En natuurlijk nog meer Duitsers..

Tongue out

Verder gaat alles hier z’n gangetje: school, voetbal, huiswerk, playdates, niet willen eten ’s avonds, hele dag worstelen met elkaar. Ik begin er aan te wennen, haha.

Het raarste van de afgelopen weken is dat Farah is aangeren. Ze reed op een tweebaansweg aan de linkerkant en die vrouw kwam van haar oprit af en reed zo in de zijkant van Farah’s auto! Dus heel de zijkant van de auto licht aan puin en die vrouw stapt uit, pakt Farah’s onderdelen, stopt ze in haar auto en rijd weg!!

Surprised
Helaas heeft Farah niet het nummerbord kunnen noteren van die vrouw. Ze rijd nu in een huurauto, een minivan! Haha, dat is een voetbalmoeder auto zoals ze dat hier noemen! De schade aan haar auto is zo groot dat ze hem gaan verkopen!

Vorige week vrijdag had ik mijn eerste filmavond in de kelder! Ik zou samen met Adjani en Britt (uit Nederland) een film gaan kijken, maar Britt kon niet komen. Dus hebben Adjani en ik samen Bad Teacher gekeken. De kelder hier is zo groot dat je er kan wonen. Ik zet een foto van de kelder op mijn site.

Laughing

Dit was het weer, denk ik.. Ik moet echt op gaan schrijven wat ik gedaan heb, want ik vergeet van alles! Tot de volgende keer!

xxx

Mar

Hoi Pat, wat leuk om je te zien in je grijze yoghurtbroek, heel vertrouwd. Je ziet er goed en gelukkig uit en top hoor dat je zo aan het genieten ben, houwen zo. Nu nog een boyfriend en de circel is rond.
Groetjes en een dikke kus van Mar.

Rosanne

Alweer 2 maanden in de US! Wat een ontzettend gave ervaring! Goed om te lezen dat je het zo naar je zin hebt.